Tillbaka till livet

Föreläsning om att komma tillbaka till livet igen trots en kronisk sjukdom.
Jag föreläser om hur det är att oväntat återkomma till livet efter att ha varit i “dödens väntrum”. I mitt fall var det efter två DBS-hjärnoperationer och rehabilitering som jag kunde börja leva igen. 
Min situation har bland annat uppmärksammats i intervjuer med Malou von Sivers, TV4; Jörgen Huitfeldt, Kvartal, och i ”Svenska Nyheter”, SVT, samt i uppföljningar i andra medier som Studio ett, Sveriges radio.
Det går att undvika depression även när det ser som mörkast ut och det går att komma tillbaka till livet. Om detta berättar jag med min egen historia som utgångspunkt och hur det med rätt behandling faktiskt går att leva relativt bra med en kronisk sjukdom som Parkinsons.
I föreläsningen fokuserar jag dels på hur man gör för att orka igenom en jobbig sjukdom och hur viktigt vårdpersonalens stöd är, dels på hur man praktiskt kan återgå till ett mer normalt liv, både vad gäller arbete och privat. 

Föreläsning 1-2 timmar från 8.000 kr ex moms.
Eventuella kostnader för resor och logi tillkommer.

+46-(0)70-315 58 52 • micael.kallin@gmail.com